tirsdag den 9. februar 2010

"Så gik der tid med det....";-)

Kan I huske sangen? Mener det var Anne Dorte, som sang den engang.

Baggrunden for det citat er, at jeg har brugt seriøst meget af min (fri)tid på at lave redningsforsøg på ældstesønnens pc. Havde måske forestillet mig at lave postkort eller andre hyggelige kreative sysler, men sådan skulle det ikke være....Pludselig sort skærm og manglende "ntoskrnl.exe" og "imminent hard disk failure". Prøvet seriøst hvad-som-helst med boot-cd´ere og rep. værktøjer. Da jeg nåede til den - i BIOS - indbyggede self-hdd-test, så dørkede den også og foreslog i klartekst at skifte disken. Nå, men jeg kan da glæde mig over at have lært en masse;-)

Ny disk er sat i og for sjovs skyld kører jeg nu samme harddisk-test på den. Mangler kun 70% før jeg kan gå i gang med selv installationen af Windows.....;-)

Så det bliver nok først torsdag, at jeg igen bliver klar til projekt-postkort.

2 kommentarer:

  1. Nogen ting må bare gå forud for andet. Hvor må det være skønt selv at kunne makke med SÅ alvorlige problemer på computeren. Når det altså er nødvendigt.

    SvarSlet
  2. Hej Eva. Du har ret: Det er skøønt selv at kunne få en pc op at køre igen. For blot et par år siden, ville jeg have været total afhængig af naboer, arbejdskolleger mv.;-)

    SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails