tirsdag den 12. januar 2010

Type-leg


Vil du være med til en lille sjov leg?

Fandt denne type-test på nettet og måtte straks prøve den.

Udfra 4 enkle spørgsmål gives et bud på, hvilken skrifttype, der afspejler din personlighed. Bare en leg men så alligevel....

Jeg var "Plastica" - en font som det efterfølgende har været mig helt umulig at finde på nettet. Skulle være lavet af en Herbert Post og er formodentlig en betalings-font, når den endelig findes. Skulle ligne Umbra - den var nemmere at finde men også betalbar. Øv.

Men ovenstående font har hvert fald det tredimensionale præg som er eet af dens karakteristika.

Vil du prøve selv?

Gå til: What type are you

Dér skal du indtaste fornavn, efternavn og password - sidsnævnte er: character

Nå - hvilken type er du så?

7 kommentarer:

 1. Baskerville italic. En skrift, som jeg aldrig har bemærket , men som jeg nok vil drages af fremover... Sådan er man jo. Den er forresten ret pæn :)

  SvarSlet
 2. Var lige på nettet og hitte fonten og er enig i, at den er meget pæn. Klassisk med et snert af romantik - sådan ville jeg hvert fald beskrive den;-)

  SvarSlet
 3. cooper black italic - som jeg faktisk synes er rigtig fin man kan se den her: http://new.myfonts.com/fonts/linotype/cooper-black/italic/
  Er desværre også en købefont - men det er da ligefør man overvejer at betale for den er er ikke sindsygt dyr. Jeg kan forresten også rigtig godt lide Baskerville som Eva

  SvarSlet
 4. Det er også en meget flot font. Jeg ar en cooper-black liggende på min pc - gad vide, hvor jeg har den fra? Den er dog ikke italic, så måske er det alligevel ikke "din" font?

  SvarSlet
 5. Det var da en sjov leg..

  Jeg var Archer Hairline.. Har aldrig hørt om denne, men den passer meget godt til mig.. så ret godt ramt ;)

  http://www.typography.com/fonts/font_styles.php?productLineID=100033

  SvarSlet
 6. Nej den font har jeg da heller ikke hørt om før. Men den er rigtig flot og stilren.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails