søndag den 24. januar 2010

Leg med farver og hjørnerEt billede af ungerne, som har en del år på bagen. Dog er det eet af mine ynglingsbilleder, da børnenes indbyrdeshed (findes det ord?) er så udtalt.

Har forsøgt at ramme billedet ind uden at der er en decideret ramme.

6 kommentarer:

 1. Skønt billede. Er selv lige faldet over programmet picnik til mac i dag, så jeg kan komme til at lege. Jeg mangler et billedprogram til at lave effekter osv, men det ser ud til at kunne lidt sjov.

  SvarSlet
 2. Tak, Eva;-)
  Havde ikke hørt om det program før. Picnik. Ser ud til også at du til Windows. Hvis du får lavet nogle ting en dags tid, som du vil vise frem, så kunne det være sjovt at se.
  il prøve at få det installeret på en test-pc en dags tid.

  SvarSlet
 3. Sikken fantastisk dejligt billede, det kan jeg godt forstå du er glad for. jeg er også meget glad for Picnik som er meget sjovt at lege med og hvor effekterne spænder fra det nuttede og til det tjekkede. Det synes jeg er fedt for så kan man få det til at passe med det man gerne vil udtrykke.

  SvarSlet
 4. Tak for kommentaren, Marina. Hvordan er det dér Picnik i forhold til andre billedbehandlingsprogrammer? Kan det mon tilbyde noget, som f.eks. Paint Shop Pro og Photoshop ikke kan? Altså udover, at det er gratis, hvilket selvfølgelig altid er interssant.

  SvarSlet
 5. Jeg har faktisk betalt for at bruge programmet fordi man så får lidt flere muligheder. Først og fremmest synes jeg Picnik gør arbejdet rigtigt flot og er meget nemt at arbejde med. Desuden er jeg i nogen sammehænge rigtigt glad for deres fotoshows. Photoshop kan selvsagt meget, meget mere men er dyrt og svært at bruge. Hvis man allerede har Photoshop og er god til at bruge det har man ikke brug for de gratis programmer.

  SvarSlet
 6. Jeg oplever ofte at forskellige programmer supplerer hindanden. Så selvom jeg har både Paint Shop Pro (i 5 udgaver!), Photoshop, Picasa osv. osv., så kan der være god grund til at holde øjnene åbne for at andre programmer kan have specialiseret sig i en niche. Så jeg er som udgangspunkt åben for de forskellige muligheder. Undertiden rådgiver jeg også andre, som måske ikke vil bruge så mange penge (læs: ingen) på programmer, og så er det rart at være vidende om, hvad der findes, som koster kr. 0,-.

  SvarSlet

Dejligt at du skriver en kommentar til mig. Hvis du "tilmelder dig via e-mail" nedenfor, får du fluks en mail, når jeg har besvaret. Smart, ikke?

Related Posts with Thumbnails